Mandala Beauty

Mandala Beauty biedt veelzijdige behandelingen aan mannen, vrouwen en teenagers en gebruikt irritatievrije-, natuurlijke- en innoverende producten.

Meer informatie

Over Mandala Beauty

Mandala Beauty biedt veelzijdige behandelingen aan mannen, vrouwen en teenagers en gebruikt irritatievrije-, natuurlijke- en innoverende producten.

Ik heb liefde voor het vak en blijf mezelf specialiseren om altijd topkwaliteit te garanderen.

Innoveren

Ook blijf ik altijd op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van huid- en lichaamsverzorging en zal continue getraind worden. Bij Mandala Beauty vind ik het heel belangrijk dat u ontspannen uw behandeling in gaat en herboren de salon verlaat.

Over Nadine Karsten

Mijn naam is Nadine Karsten, eigenaresse van Mandala Beauty. Sinds 1 juni 2015 is mijn wellness instituut geopend aan de Oosterblokker 7A. Vanaf 2010 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste.

Ervaringen

Tijdens mijn opleiding tot allround-schoonheidsspecialiste kreeg ik de mogelijkheid om voor drie maanden in het buitenland stage te lopen. Hier heb ik gekozen voor het hotel Gloria Palace Amadores in Gran Canaria, Spanje. Dit was een prachtige ervaring.

Opleidingen

Toen ik mijn opleiding heb afgerond ben ik begonnen met werken, ik wilde graag nog wat meer van de wereld zien. Dus ik had bedacht om op een cruise schip te gaan werken. Deze vaarde vooral in Amerika en het Caribische gebied . Ik heb daar gewerkt als massagetherapist en heb alvorens een opleiding in Londen gevolgd.

Van april 2013 tot mei 2015 ben ik begonnen bij een City Spa op het Noordeinde in Den Haag. Dit was voor mij weer een hele andere ervaring. Hier werkte ik vooral met mensen van het ministerie, diplomaten, advocaten en royals.

Moderne praktijk

Tegenwoordig werk ik vanuit mijn moderne praktijk in Oosterblokker, in alle rust en comfort kan ik hier een breed pakket van behandelingen aanbieden. Afgelopen jaren heb ik geïnvesteerd in … alle gemakken voorzien. Met een breed en divers klantenbestand werk ik al met zeer veel plezier met u samen aan de beste behandeling.
 

Op deze pagina

Meer behandelingen


Gezichtsbehandeling

Voor een optimaal resultaat dienen periodiek meerdere behandelingen plaats te vinden. U kunt ...

Bekijk gezichtsbehandeling
Massage_Hand_Health_Medical_Spa_body_relaxCreated by Alice Noirfrom the Noun Project

Massage

Massage zorgt voor een betere doorbloeding van het lichaam en afvoer van afvalstoffen

Bekijk massage

Acupunctuur

Acupunctuur is een geschikte behandelmethode voor veel verschillende klachten

Bekijk acupunctuur